parallax background

Projekat “I ja sam tu!”

08/01/2017
Osnivanje “Panonske platforme za ljudska prava”
08/01/2017
Nedužni krivac
29/03/2017
 

Učešćem u pripremi i sprovođenju performansa "I ja sam tu!" imaš priliku da mladima u Srbiji prikažeš sa kakvim problemima se suočavaju mlade LGBT osobe, o čemu pričamo kada pričamo o diskriminaciji i kakva su to prava koja se krše kada su u pitanju LGBT osobe.

Ovim performansom želimo da okupimo 10 mladih osoba koje imaju želju da nauče nešto više o scenskom nastupu i korišćenju tehnika forum teatra i psihodrame u svrhe aktivizma, kao i nešto više o životnim iskustvima LGBT osoba. Tokom 6 dana treninga, imaćeš priliku da zajedno sa trenerima osmisliš i sprovedeš kompletan proces kreiranja performansa, od osmišljavanja scenarija, scenografije i kostima, do razrade likova, glume i samog izvođenja performansa u 5 gradova u Vojvodini i Srbiji.

Trening će se održati u Novom Sadu u periodu od 15 - 21. januara, a troškovi smeštaja, hrane i puta su pokriveni od strane organizatora.

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije u vezi treninga i samih performansa, možes nam se obratiti na izadji@podrska.in.rs.

Rok za prijavu je 12. januar 2017. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *